Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, trimis în judecată la patru ani de la comiterea unui accident rutier. A lovit un biciclist cu mașina

Publicat

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată la mai bine de patru ani de la comiterea unui accident rutier. Este vorba despre un accident rutier petrecut în data de 7 august 2018.

Atunci șoferul a lovit un biciclist, iar în urma impactului persoana vătămată a avut nevoie de aproape 100 de zile de îngrijiri medicale.

”În actul de sesizare s-a reţinut în esenţă că la data de 07.08.2018, în jurul orei 0640, inculpatul, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Principală din localitatea, având o viteză superioară limitei maxim legal admisă pe acel segment de drum, a lovit cu partea frontală stânga bicicleta pe care se deplasa persoana vătămată, aceasta din urmă aflându-se în traversarea drumului public de la dreapta la stânga raportat la direcția de deplasare a autoturismului, cauzându-i leziuni traumatice evaluate la 95-100 zile de îngrijiri medicale”, se arată în motivarea instanței.

În data de 24 iulie 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară pe rolul Judecătoriei Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax