Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, trimis în judecată pentru ca și-a agresat sexual fiica minoră. Faptele groaznice de care este acuzat

Publicat

agresiune fetita

Un bărbat din Alba este autorul unor fapte înfiorătoare. Acesta este acuzat de agresiune sexuală asupra fiicei sale minore de 9 ani.

Bărbatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și pentru faptele sale poate fi condamnat la o pedeapsă cuprinsă între 3 și 10 ani de închisoare cu executare. 

Potrivit procurorilor faptele s-au produs în luna iulie a anului 2020.

”La începutul lunii iulie 2020, cu prilejul vizitei efectuate la fiica sa minoră, în vârstă de 9 ani, la locuinţa bunicii acesteia, inculpatul M.P. a profitat de faptul că bunica minorei s-a deplasat la cumpărături şi a sărutat-o pe buze şi în zona intima pe persoana vătămată minoră.

Ulterior, din data de 22.07.2020 până în data de 27.07.2020, inculpatul M.P. a luat-o cu acordul bunicii pe persoana vătămată minoră la domiciliul acestuia, iar pe parcursul ultimelor 3 nopţi în care minora s-a aflat la domiciliul inculpatului, acesta a dormit în acelaşi pat cu minora şi, profitând de acest aspect, inculpatul a atins-o cu mâna în zona intimă pe minoră, a sărutat-o pe buze şi a luat mâna minorei şi a pus-o în zona sa intimă”, au precizat procurorii la solicitarea alba24.ro.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia dar momentan nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax