Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, trimis în judecată pentru tentativă de omor. S-a îmbătat, a început un scandal și a înjunghiat o persoană

Publicat

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată de procurori, pentru tentativă de omor. Acesta este acuzat că sub influența băuturilor alcoolice a atacat un alt bărbat cu și l-a înjunghiat în burtă. 

Victima, un bărbat de 56 de ani din Șibot, a suferit răni care i-au pus viața în pericol au mai explicat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. 

Fapta s-a petrecut în data de 17 februarie, iar în data de 23 februarie 2023, judecătorii instanței din Alba au dispus arestarea preventivă a agresorului.

În data de 14 martie 2023, bărbatul a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, dosarul fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Alba.

Momentan nu a primit un prim termen de judecată.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, la data de 21 februarie, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului M. V. pentru comiterea infracţiunii de omor în forma tentativei.

În sarcina acestuia s-a reținut că la data de 17 februarie, pe fondul consumului de alcool, în cadrul unui conflict spontan cu victima, i-a aplicat acesteia o lovitură în zona abdominală, provocându-i o leziune traumatică de tip plagă înțepată-tăiată penetrantă, care, conform concluziilor preliminare medico-legale formulate în cauză, au pus în primejdie viața victimei.

La data de 23 februarie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale şi luarea măsurilor preventive sunt reglementate de Codul de procedură penală şi nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax