Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, trimis în judecată pentru trafic internațional de droguri. A adus în țară aproape 5 kilograme de canabis

Publicat

Un bărbat din Alba a fost recent trimis în judecată pentru trafic internațional de droguri. Dosarul instrumentat de DIICOT Alba Iulia a ajuns pe rolul Tribunalului Alba, după ce bărbatul în cauză a fost prins în flagrant la începutul lunii septembrie.

Acesta introducea cannabis în țară, din Spania, în colete care veneau printr-o firmă de curierat. În total, procurorii DIICOT au probat o canditate de peste 4,5 kilograme de canabis.

În data de 2 noiembrie 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară și va fi judecat de magistrații Tribunalului Alba.

Pachete cu canabis din Spania. Flagrantul

Potrivit DIICOT Alba Iulia, ”la data de 07 septembrie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat,  cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  trafic internațional de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

S-a reținut  că, în perioada 2-6.09. 2023, inculpatul a transportat din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, două colete în care au fost disimulate mai multe pachete vidate conținând canabis.

La data de 6.09.2023  inculpatul a fost prins în flagrant după ce a ridicat pachetele ce conțineau o cantitate de  peste 4,5 kilograme canabis”, au precizat magistrații.

Inculpatul în dosar se află în arest preventiv. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. blea

    luni, 06.11.2023 at 20:19

    Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High
    VIZIONARE PLACUTA!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax