Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, UCIS cu lovituri de bâtă și briceag, la o stână din județul Sibiu. Agresorul și victima erau ciobani

Publicat

Un bărbat din Alba a murit după ce a fost lovit de mai multe ori cu o bâtă în cap și cu un briceag, în zona gâtului. Acesta era cioban la o stână din județul Sibiu și a fost atacat de cel alături de care muncea.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, duminică, 20 august, procurorul criminalist din cadrul instituției a dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 27 ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

”Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment procesual rezultă că la data de în data de 20.08.2023, în jurul orei 12.00, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a aplicat victimei, un bărbat în vârstă de 41 ani, mai multe lovituri cu o bâtă în zona capului şi cu un briceag în zona gâtului.

Urmare a loviturilor primite, a survenit decesul victimei.

Incidentul a avut loc la o stână de pe raza comunei Alţâna, jud. Sibiu, unde cei doi bărbaţi erau ciobani”, a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Potrivit unor surse, victima, bărbatul de 41 de ani este din Ighiel, comuna Ighiu, județul Alba. Agresorul este din județul Vâlcea.

Bărbatul care și-a atacat colegul de la stână urma să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax