Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Barbat din Alba, urmărit internațional pentru furturi de bani și bijuterii din locuințe, arestat preventiv

Publicat

bijuterii aur

Un bărbat de 44 de ani, din localitatea Ciuruleasa, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare a fost depisat de polițiștii din Abrud.

Bărbatul este suspectat de către autoritățile germane ca fiind autorul mai multor furturi de bani și bijuterii din locuințe.

Cristian Nicolae Jorza a fost arestat preventiv pentru 15 zile, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, un bărbat pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii, a fost depistat de poliţiştii din Abrud.

Aceştia l-au reţinut marţi. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, din Ciuruleasa, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, fiind cercetat pentru furturi din locuințe.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax