Connect with us
Publicitate

ABRUD

Bărbat din Apuseni, prins cu lemn ascuns într-un TIR. Ce i-au făcut polițiștii din Hunedoara

Publicat

lemne

Un bărbat din Alba a fost prins de polițiști în județul Hunedoara în timp ce transporta lemn, într-un TIR. Bărbatul nu a putut prezenta avize de însoțire pentru materialul lemnos transportat, așa că polițiștii i l-au confiscat și i-au mai aplicat și o amendă destul de serioasă. Totul s-a petrecut pe un drum care face legătura între Abrud și Brad.

”În data de 26.02.2019, în jurul orei 21:50, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Crișcior au identificat în trafic un autotractor care circula pe D.N. 74, din direcția Abrud-Brad și care transporta material lemnos (6 mc dulapi de molid), fără a deţine avizele de însoțire prevăzute de lege.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată, iar conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din judeţul Alba, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei” au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax