Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Argeș, REŢINUT de polițiștii din Alba. I-a vândut unui cetățean din Abrud 80 de litri de apă colorată în loc de motorină

Publicat

motorinaPoliţiştii din Abrud au reţinut un bărbat din judeţul Argeş, pentru înşelăciune. Acesta i-a vândut unui cetăţean din Abrud 80 de litri de apă în loc de motorină, cu suma de 280 de lei. 

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul poliţiei Oraşului Abrud au luat, luni, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Albota, judeţul Argeş, identificat ca persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune ce a fost reclamată poliţiei la data de 24 noiembrie.

În 24 noiembrie, în timp ce se afla pe raza oraşului Abrud, l-a abordat pe un bărbat de 60 de ani, căruia i-a propus să-i vândă 80 de litri de motorină la un preţ foarte convenabil.

Cei doi s-au învoit, iar în schimbul celor 16 recipiente cu motorină localnicul a plătit suma de 280 de lei, doar că în momentul în care a verificat conţinutul acestora a constatat că a fost înşelat, iar în bidoane era apă colorată.

Faţă de P.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax