Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Baia de Arieş, cu dosar penal, după ce a furat o maşină din curtea unui localnic din Găneşti-Bistra. Şoferul a fost prins de poliţişti pe DN75

Publicat

sofer volan

sofer volan masina condus Un bărbat în vârstă de 42 de ani s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat după ce a sustras maşina unui localnic din Găneşti (Bistra). Autoturismul era parcat într-o curte neîmprejmuită, având cheile în contact. Omul a plecat cu maşina şi a fost prins de poliţişti, pe DN75, în drum spre casă.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00, polițiștii Postului de Poliție Bistra au fost sesizaţi prin 112, de către un cetăţean din localitatea Gănești, cu privire la faptul că în aceeaşi noapte, din curtea locuinţei sale i-a fost sustras autoturismul.

La scurt timp, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Orașului Baia de Arieş l-a depistat, pe DN 75, pe raza orașului Baia de Arieș, la volanul acestuia fiind identificat B.L., de 42 de ani, din Baia de Arieş.

Bărbatul ar fi profitat de faptul că maşina a fost lăsată de către proprietari în curtea neîmprejmuită, neasigurată şi cu cheile în contact şi a sustras-o, pentru a de deplasa în localitatea de domiciliu.

B.L. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax