Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Baia de Arieș, REȚINUT de polițiști după ce a furat un vițel pe care l-a vândut mai apoi în târg

Publicat

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Baia de Arieș a fost reținut de polițiști după ce a furat un vițel pe care l-a vândut mai apoi în târgul de animale din comuna Lupșa.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş au identificat şi reţinut un bărbat de 35 ani din Baia de Arieș, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, dintr-o anexă, tip grajd pentru animale, faptă sesizată poliţiei în cursul aceleiaşi zile.

La data de 26 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş au identificat şi reţinut un bărbat de 35 ani din Baia de Arieș, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, dintr-o anexă, tip grajd pentru animale, faptă sesizată poliţiei în cursul aceleiaşi zile.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 23/24.06.2018, bărbatul de 35 de ani a sustras dintr-o anexă, tip grajd pentru animale, situată în orașul Baia de Arieș, un vițel, pe care în dimineața zilei de 24 iunie 2018, în jurul orei 04.00, l-a vândut în târgul de animale din com. Lupșa, jud. Alba.

Persoana vătămată a estimat prejudiciul cauzat la suma de 2500 lei.

În data de 26 iunie 2018, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş au dispus reținerea bărbatului de 35 de ani şi cercetarea acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, începând cu data de 26.06.2018, ora 16.00, până la data de 27.06.2018, ora 16.00.

În data de 27 iunie 2018, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat si recuperarea prejudiciului cauzat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax