Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Bistra, REȚINUT de poliţişti. Aflat în stare de ebrietate, l-a agresat pe un consătean și i-a rupt hainele

Publicat

politie

duba politie Un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Bistra a fost reținut de polițiștii din localitate după ce l-a agresat pe un consătean și i-a distrus îmbrăcămintea. Acesta va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 mai, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra l-au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe D.G., de 44 de ani, din comuna Bistra, care este cercetat în cadrul unui dosar penal, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Joi seara (12 mai), în timp ce se afla pe o stradă din comună, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a avut o discuţie în contradictoriu cu un bărbat de 68 de ani, din comună, împrejurare în care l-a agresat, rupându-i hainele şi aplicându-i lovituri care i-au provocat leziuni corporale uşoare ce nu au necesitat îngrijiri medicale.

În cursul zilei de marți, 17 mai, D.G. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax