Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bărbat din Blaj, amendat pentru că nu a stat în carantină, după ce s-a întors din Anglia

Publicat

Polițiștii din Alba și celelalte echipele de control amendat, în ultimele 24 de ore, 88 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și două care nu au respectat măsura carantinării. Una dintre acestea a fost un bărbat din Blaj.

Potrivit IPJ Alba, o amendă în valoare de 1.000 de lei a fost aplicată unui bărbat de 45 de ani, din municipiul Blaj, care nu a respectat obligația de a sta carantinat la domiciliu ca urmare a faptului că s-a întors din Anglia, țară care se află în zona galbenă.

În ultimele 24 de ore, la activitățile desfășurate în Alba, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, îau participat 122 polițiști și polițiști locali, alături de jandarmi, lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificări modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Au fost controlate 106 societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 99 de mijloace de transport din care 44 mijloace de transport în comun și au fost legitimate 1.814 persoane.

De asemenea, au fost verificate 108 obiective de interes precum restaurante, fastfood-uri,  hoteluri, pensiuni, cabane și alte spații de cazare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax