Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Blaj, arestat preventiv după ce și-a agresat iubita. Avea interdicție să se apropie de aceasta

Publicat

catuse

Un bărbat din Blaj este cercetat în stare de arest preventiv după ce ar fi încălcat obligațiile stabilite printr-un ordin de protecție, emis împotriva sa. Acesta și-ar fi agresat concubina, fără a ține cont de interdicțiile dispuse prin hotărârea judecătorească, potrivit IPJ Alba.

Polițiștii din Blaj l-au reținut sâmbătă, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 46 de ani, din municipiu, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile  dispuse prin acesta și lovirea sau alte violențe.

Potrivit Poliției Alba, bărbatul, cercetat deja într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, ar fi încălcat măsurile stabilite printr-un ordin de protecție emis de Judecătoria Blaj și și-ar fi agresat fosta concubină.

Acesta a fost prezentat, duminică, în fața magistraților, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax