Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Blaj, cu mandat european de arestare pentru infracțiuni contra patrimoniului, prins de polițiștii din Alba

Publicat

Un bărbat din Blaj, căutat de autoritățile din Franța, pentru infracțiuni contra patrimoniului, a fost prins de polițiștii din Alba. Are mandat european de arestare.

Potrivit IPJ Alba, la data de 8 mai 2023, polițiștii din Blaj au depistat, pe raza municipiului Blaj, un bărbat, de 35 de ani, din municipiu, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Franța, pentru infracțiuni contra patrimoniului.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reținerea acestuia, pentru o perioada de 24 de ore, urmând să fie prezentat Curții de Apel Alba Iulia, pentru luarea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax