Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bărbat din Blaj, REŢINUT de poliţie, după ce a fost prins beat la volan, de două ori în aceeaşi noapte

Publicat

catuse

Un bărbat din Blaj a fost reținut de Poliţia Alba, după ce a fost prins de două ori, în aceeaşi noapte, la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Alba, luni, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 53 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru două infracțiuni de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale căror plăcuțe de înmatriculare au fost retrase.

În noaptea de duminică spre luni, bărbatul a fost depistat, de două ori, în timp ce circula pe raza municipiului Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au constatat că autoturismul său avea ITP-ul expirat și i-au ridicat plăcuțele de înmatriculare.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat avea expirată inspecția tehnică periodică, motiv pentru care au luat măsura sancționării contravenționale și au dispus retragerea plăcuțelor de înmatriculare.

Ulterior, conducătorul auto a continuat să circule cu autoturismul prin oraș, iar în jurul orei 2.00 a fost depistat, din nou, de polițiști. De această dată, aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și conducerea unui autovehicul având plăcuțele de înmatriculare retrase.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax