Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Blaj, REŢINUT de Poliţie după ce şi-a atacat vecinul cu un briceag

Publicat

cutit, briceag, atac

Un bărbat din Blaj a fost reţinut de Poliţie după ce l-a atacat pe un vecin, cu un briceag, într-un conflict spontan. Persoana agresată a ajuns la spital.

Potrivit IPJ Alba, joi, 13 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 59 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea unei infracțiuni de „lovire sau alte violențe”.

Joi după-amiaza, bărbatul ar fi avut un conflict spontan cu un vecin în vârstă de 51 de ani, împrejurare în care a folosit un briceag.

Victima a suferit leziuni corporale uşoare, în zona gâtului şi s-a deplasat singură la spital unde a primit îngrijiri medicale. Ulterior s-a deplasat la Poliţia Municipiului Blaj unde a sesizat incidentul.

Faţă de bărbatul de 59 de ani a fost întocmit dosar penal, pentru loviri sau alte violenţe, urmând să fie prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax