Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bărbat din Blaj, reținut de polițiști. A bătut un tânăr și l-a amenințat cu moartea, într-o benzinărie

Publicat

politie, IPJ, masina politie, girofar, politie ziua

Polițiștii din Blaj l-au reținut pe un bărbat care este cercetat pentru lovire și amenințare. L-ar fi agresat pe un tânăr care are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 iulie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 49 de ani, din Blaj, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 12 iulie 2020, în timp ce se afla într-o stație de carburanți din municipiul Blaj, l-ar fi lovit cu pumnii în zona capului pe un tânăr de 26 de ani, din comuna Cenade, județul Alba și l-ar fi amenințat cu moartea.

În urma loviturilor primite, victima are nevoie de 7 – 8 zile de îngrijiri medicale, potrivit certificatului medico – legal prezentat.

În cursul zilei de azi, 17 iulie, bărbatul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale, transmit polițiștii din Alba într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax