Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bărbat din Blaj, reținut de polițiști, după ce a încălcat un ordin de protecție. Și-a abordat fosta soție în parcarea unui magazin

Publicat

Un bărbat din Blaj a fost reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție emis de autorități. Mai exact acesta nu avea voie să se aproie de fosta soție, dar nu a respectat măsura. 

În data de 11 aprilie, acesta a văzut-o în parcarea unui supermarket din oraș și a mers către ea, unde a ințiat o discuție. Drept urmare a încălcat ordinul de protecție.

Bărbatul în trecut a avut ieșiri violente față de femeie, atât pe teritoriul țării dar și în Germania.

Cazul a fost făcut public de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă transmis joi, 13 aprilie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 aprilie 2023, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din Blaj, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, violență în familie, amenințare și nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 11 aprilie, în timp ce se afla în parcarea unui supermarket din municipiul Blaj, s-ar fi apropiat de fosta sa soție, încălcând astfel măsurile dispuse printr-un ordin de protecție emis, în luna noiembrie 2023, de o instanță de judecată.

Din cercetări a rezultat că bărbatul ar mai fi încălcat și anterior dispozițiile ordinului de protecție, atât pe teritoriul României cât și pe teritoriul Germaniei, ar fi    amenințat-o și ar fi agresat-o pe femeie și i-ar fi luat pe cei doi copii minori, fără a respecta măsurile dispuse privind încredințarea acestora.

În cursul zilei de azi, 13 aprilie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax