Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bărbat din Blaj, REȚINUT de polițiști după ce a lovit doi cetățeni cu o lopată

Publicat

Un bărbat din Blaj a fost reținut de polițiști după ce s-a manifestat violent față de doi concetățeni. Din cauza unui conflict spontan bărbatul i-ar fi lovit pe cei doi cu o lopată, provocându-le leziuni pentru a căror vindecare au fost necesare între 3 și 5 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 8 ianuarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiul Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 29 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 22 decembrie 2019, în timp ce se afla în fața locuinței părinților săi, pe fondul unui conflict spontan cu doi bărbați de 41 și 20 de ani, le-ar fi aplicat mai multe lovituri, cu o lopată, provocându-le leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare între 3 și 5 zile de îngrijiri medicale, potrivit certificatelor medicale prezentate de victime.

Persoana reținută nu este la prima manifestare violentă. Aceasta a mai fost cercetată pentru fapte de lovire, iar în prezent mai este cercetată într-un alt dosar penal, tot pentru fapte de lovire.

În cursul zilei de joi, bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax