Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bărbat din Blaj, REȚINUT de polițiști după ce l-a lovit pe un cunoscut. Victima are nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale

Publicat

Un bărbat de 39 de ani din Blaj a fost reținut de polițiști pentru lovire sau alte violențe, după ce l-a agresat pe un tânăr de 33 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 martie 2023, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 39 de ani, din Blaj, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în seara zilei de 25 martie, în timp ce se afla la locuința sa, împreună cu un cunoscut, în vârstă de 33 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, l-ar fi agresat pe acesta din urmă, provocându-i leziuni la un braț, pentru a căror îngrijire ar fi necesare 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de marți, 28 martie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax