Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Blaj, urmărit internaţional pentru trafic de droguri, prins în Ilfov. Va sta 11 ani la închisoare

Publicat

inchisoare

Un bărbat de 46 de ani, dat în urmărire naţională şi internaţională de cinci ani, pentru că se sustrăgea executării unei pedepse pentru trafic de droguri, a fost prins de poliţiştii din Alba, în judeţul Ilfov.

Potrivit IPJ Alba, în 22 aprilie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, sprijiniţi de poliţiştii din Ilfov şi de poliţişti ai Direcției Operaţiuni Speciale, l-au identificat, pe raza localităţii Clinceni, judeţul Ilfov, pe un bărbat de 46 de ani, din municipiul Blaj, judeţul Alba, urmărit la nivel naţional şi internaţional.

Bărbatul se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 11 ani  închisoare, pentru săvârșirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Rahova, pentru executarea pedepsei.

Potrivit unor surse, este vorba despre Dan Gheorghe Poroineanu (46 de ani), din Blaj, dat în urmărire naţională şi internaţională de aproximativ cinci ani şi condamnat de Tribunalul Bucureşti pentru trafic de droguri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax