Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Bucerdea Grânoasă, condamnat pentru lovire, prins de poliţişti şi transportat la penitenciar. Cât va sta după gratii

Publicat

inchisoare Un bărbat în vârstă de 53 de ani din comuna Bucerdea Grânoasă, condamnat pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a fost depistat de poliţişti şi transportat la penitenciar. Are de executat o pedeapsă cu închisoarea de un an.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 13 mai, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat şi reţinut pe un bărbat de 53 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

C.I a fost condamnat de Judecătoria Blaj la executarea unei pedepse privative de libertate de un an închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax