Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din București, cu dosar penal, după ce a acroşat cu maşina o minoră de 13 ani din Alba Iulia şi a părăsit locul accidentului

Publicat

politie

masina politie politia Un bărbat în vârstă de 44 ani din municipiul București este cercetat penal de polițiștii din Alba Iulia după ce a aroșat o minoră de 13 ani, pe B-dul 1 Decembrie 1918 din municipiu, și a părăsit locul producerii accidentului rutier, fără să anunţe poliţia. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte conducătorilor auto că au obligaţia legală de a anunţa deîndată poliţia, atunci când sunt implicați în accidente rutiere soldate cu victime omeneşti.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 noiembrie, în jurul orelor 17.45, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că la spitalul din Alba Iulia s-a prezentat o minoră, victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orelor 16.00, minora, în vârstă de 13 ani, din Alba Iulia, în timp ce se deplasa pe trotuar, pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, a fost acroşată de un autovehicul al cărui conducător auto a efectuat o manevră de mers înapoi. În urma accidentului, minora a suferit leziuni corporale uşoare.

După producerea accidentului, şoferul autovehiculului, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Bucureşti, a părăsit locul producerii acestuia fără a anunţa poliţia, însă, ulterior, a fost identificat de poliţişti, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte conducătorilor auto că au obligaţia de a anunţa poliţia deîndată ce au fost implicaţi într-un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Potrivit art. 338 din Codul Penal, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Reamintim faptul că în urmă cu o săptămână, o altă minoră, în vârstă de 9 ani, a fost acroșată pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia de către un șofer care a părăsit locul accidentului. Poliția din Alba a cerut sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui conducător auto.

Citește și Şofer căutat de Poliţia Alba, după ce a fost implicat în ACCIDENT şi a părăsit locul faptei. Bărbatul ar fi acroşat cu maşina o fată de 9 ani

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax