Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Bucureşti, cu dosar penal pentru înşelăciune la Aiud. Cum le-a convins pe vânzătoarele unor magazine să îi dea bani

Publicat

politie

masina politie Un bărbat din Bucureşti este cercetat pentru înşelăciune la Aiud. Le-a convins pe vânzătoarele din două magazine din oraş să preia şi să plătească bunuri pe care nu le comandaseră reprezentanţii acestora.

Potrivit IPJ Alba, în 24 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe un bărbat de 40 de ani, din municipiul Bucureşti, ca persoană bănuită de comiterea a două fapte de înşelăciune.

În 10 şi 14 martie, bărbatul a indus în eroare vânzătoarele de la două magazine din Aiud, pe care le-a determinat să-i dea 90, respectiv 1.000 de lei, sub pretextul că bunurile (brichete) au fost comandate de administratorii magazinelor.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregi activităţi infracționale a bărbatului şi recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele sale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax