Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Bărbat din Câmpeni, cercetat pentru furt și pentru încălcarea ordinului de protecție. Ce s-a întâmplat

Publicat

Arhivă foto

O femeie din Câmpeni a fost amenințată de fostul concubin, joi după-amiază. Bărbatul a încălcat ordinul de protecție emis de polițiști și a intrat în locuința femeii, de unde a furat două televizoare. Acesta este cercetat pentru furt și pentru încălcarea ordinului de protecție.

Potrivit IPJ Alba, joi, 31 august 2023, în jurul orei 14.00, o femeie de 43 de ani, din Câmpeni, a reclamat la Poliția Orașului Câmpeni faptul că a fost amenințată de către fostul său concubin.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce se aflau în locuința comună, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia ar fi fost amenințată cu acte de violență, de către fostul său concubin, în vârstă de 36 de ani, din Câmpeni.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis, față de bărbat, ordin de protecție provizoriu prin care bărbatul a fost evacuat din locuință și i-au interzis să se apropie de partenera sa.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

În aceeași zi, în jurul orei 14.30, polițiștii au constatat că bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu, în momentul în care s-ar fi întors la locuința femeii și ar fi sustras două televizoare, despre care bărbatul susține că i-ar aparține.

„Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și nerespectarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție provizoriu”, au precizat reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax