Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Câmpeni, REŢINUT după ce a lovit un tânăr cu un cuţit şi a distrus mai multe bunuri

Publicat

Sub influența alcoolului un bărbat din Cîmpeni a distrus mai multe bunuri în urma unui scandal cu concubina sa. Nepotul femeii, un tânăr de 22 de ani a încercat să aplaneze conflictul dar a fost atacat cu un cuțit de bărbat și rănit în jurul mâinii. Un polițist ce se deplasa către serviciu a intervenit și a oprit altercația. Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar penal pentru amenințări, distrugeri și loviri.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 40 de ani, din Cîmpeni.

Se pare că, la data de 15 iunie, în jurul orei 13.30, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul ar fi avut unele neînţelegeri cu concubina sa, împrejurare în care ar fi distrus mai multe obiecte electrocasnice şi ar fi spart un geam.

Pentru aplanarea conflictului dintre cei doi, a intervenit un tânăr de 22 de ani, nepot al femeii, pe care bărbatul l-a ameninţat şi l-a agresat, lovindu-l, cu un cuţit, la o mână.

Ajunşi în stradă, cei doi au fost observaţi de un polițist din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni, ce se îndrepta spre serviciu şi care a intervenit, ulterior solicitând sprijinul unei patrule de siguranţă publică.

Faţă de bărbatul de 40 de ani, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.

În cursul zilei de azi, 19 iunie, va fi prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax