Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Cetatea de Baltă, arestat preventiv. A incendiat casa soţiei sale şi a încălcat un ordin de protecţie

Publicat

arestat, catuse Un bărbat din comuna Cetatea de Baltă a ajuns după gratii după ce a incendiat locuinţa soţiei sale şi a încălcat ordinul de protecţie ce prevedea că nu avea voie să se apropie de soţia sa sau de locuinţa acesteia.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 13 octombrie, în jurul orei 12.40, poliţiştii Postului de Poliţie Cetatea de Baltă au fost sesizați cu privire la faptul că la locuinţa unei femei din comună s-a produs un incendiu.

Cu ocazia intervenţiei, la locul producerii incendiului, poliţiştii l-au identificat pe un bărbat de 48 de ani, din Cetatea de Baltă care ar fi provocat incendiul şi care este soţul femeii care locuia în casa incendiată, posesoarea unui ordin de protecție, emis de Judecătoria Blaj, prin care bărbatului îi fusese interzis să se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri de ea şi de locuința ei.

În urma incendiului, imobilul, în valoare de 100.000 de lei, a fost distrus în proporţie de 90%.

Poliţiştii au luat, faţă de bărbatul de 48 de ani, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, violarea de domiciliu și  nerespectarea hotărârii judecătoreşti, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj şi instanţei de judecată, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax