Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Cîmpeni, amendat pentru că transporta ilegal 21 de pomi de Crăciun, cu maşina personală. Brazii au fost confiscaţi

Publicat

Un bărbat în vârstă de 58 de ani s-a ales cu amendă şi cu 21 de brazi confiscaţi, după ce a fost prins pe DN 75, în comuna Albac, în timp ce transporta pomii de Crăciun, cu maşina personală, fără acte de provenienţă a acestora.

Sâmbătă, între orele 18.00 şi 21.00, lucrători din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni au fost în supraveghere pe DN75, în cadrul acţiunii ”Scutul pădurii 2013”.

L-au identificat pe J.L. de 58 de ani, din oraşul Câmpeni, în timp ce transporta cu un autovehicul proprietate personală, pe raza comunei Albac, 21 de pomi de Crăciun, în valoare totală de 420 lei, fără a avea asupra sa documente legale de provenienţă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar cei 21 de pomi de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Valea Arieşului, pentru valorificare.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax