Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Ciumbrud cercetat pentru furt. Ar fi sustras un aparat de sudură, obiecte de uz casnic și o butelie

Publicat

masina politie

Un bărbat din Ciumbrud a fost depistat de polițiștii din Teiuș în timp ce transporta pe o bicicletă un aparat de sudură furat. În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul mai este suspect de alte două furturi înregistrate în luna august.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Teiuş l-au depistat, în flagrant, pe un bărbat din Ciumbrud, judeţul Alba, în timp ce transporta, cu  o bicicletă, un aparat de sudură ce s-a dovedit a proveni din furt. În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul este bănuit şi de comiterea altor două furturi din case nelocuite, fapte reclamate poliţiei în zilele de 15 şi 16 august 2018.

La data de 16 august 2018, în jurul orei 23.45, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş, în timp ce acţiona pe raza localităţii Petelca, l-a depistat pe un bărbat de 36 de ani, din Ciumbrud, judeţul Alba, ce transporta, pe o bicicletă, un aparat de sudură.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că aparatul a fost sustras, de către bărbat, dintr-o anexă a unui imobil nelocuit din localitatea Petelca. Totodată, poliţiştii au constatat că bărbatul este bănuit şi de comiterea altor două furturi din anexele unor case din aceeaşi localitate, de unde ar fi sustras bunuri de uz casnic şi o butelie de aragaz.

Prejudiciile au fost recuperate şi restituite persoanelor păgubite, iar faţă de bărbatul bănuit de comiterea faptelor, cercetările sunt continuate pentru furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax