Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Ciumbrud, cu dosar penal. A furat o pompă de stropit vița de vie, pe care ulterior a predat-o la fier vechi

Publicat

masina-politia

Un bărbat din Ciumbrud s-a ales cu dosar penal după ce a sustras din curtea unui vârstnic din Teiuș o pompă de stropit vița de vie, pe care ulterior a predat-o unui centru de colectare a materialelor feroase și neferoase.

Poliţiştii de investigaţii din Teiuş l-au identificat pe un bărbat din localitatea Ciumbrud, judeţul Alba, ca persoană bănuită de furtul unui bun dintr-o gospodărie.

La data de 11 februarie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției Oraşului Teiuş l-au identificat pe un bărbat de 37 de ani, din localitatea Ciumbrud, judeţul Alba, ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt, faptă sesizată în data de 25 iulie 2018.

Se pare că, în noaptea de 21-22 iulie 2018, bărbatul ar fi pătruns în curtea imobilului unui bătrân de 87 de ani, din localitatea Teiuş, judeţul Alba, iar dintr-o anexă, ar fi sustras o pompă de stropit viţa de vie, pe care ulterior ar fi predat-o unui centru de colectare a materialelor feroase şi neferoase.

Prejudiciul urmează a fi recuperat.

Faţă de bărbat cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax