Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Cluj, cercetat de polițiștii din Alba. A furat bani și mai multe bunuri

Publicat

furt buzunar

Un bărbat de 37 de ani din Cluj, este cercetat de polițiști din Alba, într-un caz de furt. Acesta ar fi sustras mai multe sume de bani și bunuri de la un bărbat de 54 de ani din Ohaba.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Aiud au identificat un bărbat, de 37 de ani, din Cluj, care se pare că a sustras mai multe sume de bani şi bunuri de la un bărbat de 54 de ani din localitatea Ohaba.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Aiud, în 6 decembrie, a fost identificat un bărbat de 37 de ani, din Cluj, care, profitând de neatenţia persoanei vătămate, i-ar fi sustras mai multe sume de bani şi bunuri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, precum şi pentru documentarea întregii activități infracționale. De asemenea, prejudiciul urmează a fi recuperat si predat persoanei vătămate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax