Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din comuna Bistra, REŢINUT de Poliţie. Nu a respectat ordinul de protecţie deţinut de soţie

Publicat

catuse

Un bărbat din comuna Bistra a fost reţinut de Poliţie, după ce nu a respectat prevederile ordinului de protecţie deţinut de soţia sa. Va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 21 august, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Bistra, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de “încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie, a măsurilor dispuse prin acesta”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 32 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie.

Luni, bărbatul ar fi pătruns fără drept în locuinţa soţiei sale şi s-ar fi apropiat de membrii familiei sale, încălcând astfel dispoziţiile ordinului de protecţie deţinut de soţia sa începând cu data de 30 mai.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax