Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din comuna Bucerdea Grânoasă, REȚINUT de polițiști după ce a condus o mașină, fără permis. Nu este la prima abatere

Publicat

politie

Un bărbat din comuna Bucerdea Grânoasă a fost reținut de polițiști după ce a condus un autoturism fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Potrivit IPJ Alba, la data 10 februarie 2021, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore, față un bărbat de 48 de ani, din Bucerdea Grânoasă, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Bărbatul a fost depistat de polițiști, la data de 09 februarie 2021, în jurul orei 10.30, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Lipovani din comuna Bucerdea Grănoasă, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Bărbatul nu este la prima abatere de acest fel. În luna august a anului 2020 a fost mai depistat de polițiști conducând fără permis.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax