Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din comuna Gârbova, REȚINUT de polițiști după ce a bătut un concetățean. Victima a ajuns la spital

Publicat

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din satul Reciu, comuna Gârbova a fost reținut de polițiști după ce a agresat un concetățean. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 iunie 2022, în jurul orei 18,20, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au intervenit pe raza localității Reciu, de unde a fost semnalat faptul că o persoană a fost agresată.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că în urma unui conflict spontan, produs pe stradă, între doi bărbați de 36 și 42 de ani, ambii din localitatea Reciu, comuna Gârbova, cel de 42 de ani, i-ar fi aplicat celui de 36 de ani mai multe lovituri, provocându-i leziuni în zona capului.

Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar agresorul a fost reținut de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax