Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din comuna Lopadea Nouă, REŢINUT pentru tâlhărie. A agresat o tânără, i-a furat telefonul mobil şi i-a ameninţat familia

Publicat

arestat_catuse Un bărbat de 41 de ani, originar din judeţul Mureş, dar care locuieşte în comuna Lopadea Nouă, a fost reţinut, miercuri, de poliţişti, pentru tâlhărie, violare de domiciliu, lovire şi ameninţare. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de G.V.C., de 41 de ani, din judeţul Mureş, care locuieşte fără forme legale în localitatea Beţa, comuna Lopadea Nouă, şi care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, tâlhărie, lovire şi ameninţare.

Luni seara, fiind sub influenţa alcoolului, a pătruns fără drept în locuinţa unei tinere din comuna Lopadea Nouă şi a sustras un telefon mobil, iar, pe fondul unor discuţii contradictorii avute cu aceasta, a agresat-o. Totodată, bărbatul a ameninţat-o pe tânără, dar şi pe membrii familiei acesteia, cu acte de violenţă.

G.V.C. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax