Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din comuna Lupşa, cu dosar penal pentru furt. A sustras bunuri dintr-o locuinţă din Abrud

Publicat

furt casaUn bărbat de 33 de ani din comuna Lupşa este cercetat pentru furt, după ce a pătruns într-o locuinţă din Abrud şi a furat bunuri de uz casnic şi alimente. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80%.

Potrivit IPJ Alba, în 13 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud l-au identificat pe I.V. (33 de ani) din comuna Lupşa, ca persoană bănuită de comiterea unui furt din locuinţă, reclamat poliţiei la data de 8 aprilie.

În noaptea de 7/8 aprilie, profitând de faptul că proprietarul nu era acasă, a pătruns, prin efracţie, în locuinţa unui cetățean din Abrud şi a sustras un radiocasetofon, produse alimentare şi alte bunuri de uz casnic.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80%, iar faţă de I.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax