Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din comuna Meteș, REȚINUT de polițiști. A pătruns în curtea unei locuințe, a amenințat mai multe persoane și a incendiat o bucătărie de vară

Publicat

arestat_catuseUn bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Meteș a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a pătruns fără drept în curtea unei locuinţe, a amenințat cu moartea membrii familiei care locuiau în casa respectivă, a mai amenințat un bărbat şi a distrus prin incendiere acoperișul unei bucătării de vară.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 iulie, poliţiştii Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos au identificat pe G.P.M., un bărbat de 38 de ani din comuna Meteş, judeţul Alba care a tulburat ordinea și liniștea publică în satul Lunca Ampoiței, în zile diferite.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constat că G.P.M. a pătruns fără drept în curtea unei locuinţe, a amenințat cu moartea membrii familiei care locuiau în acea casă, a mai amenințat un bărbat şi a distrus prin incendiere acoperișul unei bucătării de vară.

Faţă de G.P.M. poliţiştii desfăşoară cercetări pentru comiterea infracțiunilor de: violare de domiciliu, două infracțiuni de amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice.

Fată de G.P.M. a fost luată măsura reținerii pe o perioada de 24 ore, fiind depus in Centrul de Reținere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax