Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din comuna Poșaga, cercetat de polițiști după ce a tăiat ilegal 31 de metri cubi de lemn

Publicat

lemne

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din comuna Poșaga este cercetat de polițiști după ce a tăiat ilegal 31 de metri cubi de material lemnos.

Potrivit IPJ Alba, cu ocazia unui control efectuat în teren, care a vizat combaterea delictelor silvice, poliţiştii Posturilor de Politie Poşaga şi Ocoliş au identificat, la marginea unei păduri situată pe raza localităţii Săgagea, 31 de metri cubi de material lemos tăiat ilegal.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că lemnul a fost tăiat de către un cetăţean de 60 de ani, din comuna Poşaga, din pădurea ce aparţine unui alt cetăţean din comună.

Materialul lemnos a fost indisponibilizat şi predat persoanei păgubite, iar faţă de bărbatul care l-a tăiat cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax