Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din comuna Sălciua, cercetat pentru furt de arbori. A tăiat ilegal 49 de copaci şi i-a vândut. Prejudiciu de aproape 50.000 de lei

Publicat

copaci brazi padure taiati Un bărbat în vârstă de 47 de ani din comuna Sălciua este cercetat de poliţişti, pentru că a tăiat, fără drept, 49 de arbori, creând un prejudiciu de 49.600 lei.

În 2 februarie, poliţiştii Postului de Poliție Sălciua, împreună cu lucrători silvici din cadrul Ocolului Silvic Muntele Mare Poșaga au făcut verificări în fondul forestier situat pe raza comunei Sălciua, transmite IPJ Alba.

Cu ocazia acestui control, poliţiştii au constatat că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Sălciua, ar fi tăiat fără drept, din locul numit „Capul Muntelui”, 49 de arbori din specia fag, cu un volum total estimat la 151 metri cubi, pe care ulterior i-a valorificat.

Prejudiciul cauzat prin fapta bărbatului a fost estimat la 49.600 lei.

Faţă de O.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tăiere ilegală şi furt de arbori.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax