Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din comuna Sâncel, prins fără permis, la volanul unei mașini neînmatriculate. S-a ales cu dosar penal

Publicat

Un bărbat de 42 de ani din comuna Sâncel s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea, fără permis, un autoturism neînmatriculat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 septembrie 2024, în jurul orei 14.20, polițiștii Secției 6 de Poliție Rurală Jidvei, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, un autoturism care era condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Sâncel, județul Alba.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, autoturismul condus de acesta nu este înmatriculat în circulație, având montate plăcuțe de înmatriculare, care au fost alocate unui alt vehicul, iar termenul de valabilitate al acestor plăcuțe a expirat în 3 februarie 2024.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate