Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din comuna Unirea, REŢINUT pentru tâlhărie. I-a furat telefonul unui aiudean, pe stradă

Publicat

catuse

Un bărbat din comuna Unirea a fost reţinut de Poliţie după ce i-a furat unui aiudean, prin prin violenţă, telefonul mobil. Păgubitul se întorcea de la serviciu, pe jos, pe o stradă din oraş.

Potrivit IPJ Alba, în 11 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 42 de ani, din comuna Unirea, bănuit de comiterea unei fapte de tâlhărie.

În noaptea de 8/9 iunie, bănuitul, în timp ce se afla pe o stradă din Aiud, l-ar fi urmărit pe un bărbat de 58 de ani, din municipiu, care se întorcea de la serviciu şi, prin violenţă, l-ar fi deposedat de telefonul mobil.

Cu ocazia activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul mobil sustras de la victimă.

Persoana bănuită de comiterea tâlhăriei va fi prezentată procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax