Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Crăciunelu de Jos, reținut după și-a amenințat familia de două ori în aceeași zi. A încălcat un ordin de restricție

Publicat

Un bărbat de 67 de ani din Crăciunelu de Jos a fost reținut după ce și-a amenințat familia de ouă ori în aceeași zi. Prima dată s-a ales cu un ordin de protecție, pe care însă nu l-a respectat. 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Blaj au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat de 37 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, cu privire la faptul că atât el, cât și mama sa, în vârstă de 54 de ani, au fost amenințați de tatăl său.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că, în timp ce se aflau în curtea imobilului comun, din localitatea Craciunelu de Jos, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, bărbatul, de 65 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, şi-ar fi amenințat fiul și soția.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, prin care bărbatului i-a fost interzis să se apropie de fiul și de soția sa.

În cursul aceleiași zilei, bărbatul s-ar fi întors la domiciliu, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis.

Bărbatul de 65 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiștii din Blaj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Blaj.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor amenințare și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile prevăzute şi dispuse prin ordinul de protecţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate