Connect with us
Publicitate

CUGIR

Bărbat din Cugir care a amenințat un polițist și a făcut scandal în curtea sediului de poliție, condamnat pentru ultraj

Publicat

Un bărbat din Cugir care a amenințat un polițist a fost recent condamnat pentru ultraj. Condamnarea a venit la patru ani de la comiterea faptei. În data de 24 mai 2024, Judecătoria Alba Iulia a dat o primă decizie în caz. 

Este vorba despre o faptă care s-a petrecut în 2020, în curtea secției de poliție Cugir. Victima a fost un polițist care îl reținea pe copilul celui condamnat. Mai exact, băiatul agresorului trebuia să fie reținut pentru a fi transportat la un centru de detenție pentru minori.

Atunci tatăl său alături de alte rude au mers la sediul poliției, iar bărbatul a început să îl amenințe pe polițist.

”La data de 31 martie 2020, în jurul orei 10.45, inculpatul, aflându-se în curtea sediului Poliției orașului Cugir, apoi în fața instituției  în timp ce persoana vătămată, ofiţer de poliţie se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu și punea în executare o măsură educativă privativă de libertate împotriva (fiul vitreg al inculpatului), nemulțumit de faptul că i s-a solicitat să părăsească curtea instituției, a amenințat victima cu acte de violenţă, spunându-i că o va urmări și o va prinde, că o va nenoroci și o va băga în spital, că o să-i distrugă familia şi că o va agresa fizic, totodată adresându-i acesteia cuvinte şi expresii jignitoare, simulând că o loveste, fapt ce i-a cauzat persoanei vătămate o puternică stare de temere” au notat magistrații în motivarea instanței.

Pentru a clama spiritele a fost nevoie de intervenția a doi polițiști care au ieșit din sediu, când au auzit scandalul.

Pedeapsa primită

La patru ani de la comiterea faptei, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dat o decizie. Aceștia au considerat că o amendă penală este suficientă.

Drept urmare l-au condamnat pe bărbat la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 7500 lei pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax