Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Cugir, cu antecedente penale, ARESTAT preventiv. Este cercetat în mai multe cazuri de furt

Publicat

catuse

Un bărbat din Cugir, suspectat pentru mai multe furturi, a fost arestat preventiv, prin decizie a Judecătoriei Alba Iulia. Inculpatul nu este la prima abatere. 

Judecătoria Alba Iulia a dispus vineri, 27 aprilie, arestarea preventivă a lui N.R.C din Cugir, pentru 30 de zile. Este cercetat pentru mai multe furturi din societăți comerciale, de produse alimentare și nealimentare.

Potrivit IPJ Alba, joi, 26 aprilie a.c, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir i-au identificat pe doi bărbaţi din oraş, în vârstă de 33 ani, respectiv 30 de ani, ca persoane bănuite de comiterea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată în 16 aprilie. Ar fi intrat în sediul unei firme de unde ar fi sustras 330 metri de cablu electric.

Citește și: Doi bărbaţi din Cugir, cercetaţi pentru furt. Unul dintre ei, cu antecedente penale, a fost reţinut

N.R.C. (33 de ani) nu este la prima abatere. În 2015, a fost condamnat la 1 an și 728 de zile de închisoare pentru furt calificat, în dauna Electrica.

Acum patru ani, a mai primit o amendă penală, în urma unui scandal amoros. Atunci, conflictul a avut legătură cu relaţia de prietenie dintre un alt bărbat şi fosta concubină a unui apropiat a lui N.R.C.

Citește și: Scandal între două familii din Cugir: Trei persoane reținute în urma unui conflict cauzat de o relație de amor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax