Connect with us
Publicitate

CUGIR

Bărbat din Cugir, cu dosar penal. A furat un colet de 30 de kilograme, cu produse din carne, lăsat nesupravegheat

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Un bărbat din Cugir a fost depistat în flagrant de polițiști, imediat după ce ar fi sustras un colet cu 30 de kilograme de produse din carne. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru furt.

În amiaza zilei de 17 noiembrie 2020, o femeie de 62 de ani, din Cugir, a sesizat Poliției Orașului Cugir, faptul că i-a dispărut un colet cu 30 de kilograme de produse din carne, care se afla pe o bancă din fața imobilului în care locuiește.

Femeia pregătise coletul pentru a-l trimite fiicelor ei, studente în București și, în așteptarea curierului, l-ar fi lăsat câteva minute nesupravegheat, pe banca din fața blocului, timp în care i-a fost sustras.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de siguranță publică din Cugir l-au identificat pe un bărbat, de 42 de ani, din Cugir, ca persoană băniută de săvârșirea furtului.

La domiciliul acestuia a fost găsită întreaga cantitate de produse din carne sustrasă.

Coletul, în valoare de 750 de lei, a fost recuperat și restituit păgubitei, iar față de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax