Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Cugir, decedat după ce a fost lovit cu copitele de un cal. Polițiștii cercetează cazul

Publicat

Polițiștii din Cugir cercetează împrejurările exacte în care a survenit decesul unui bărbat de 73 de ani din localitate. Primele investigații au arătat că victima ar fi fost lovită cu copitele de un cal care se deplasa pe stradă.

Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată, marţi, de către un medic din cadrul spitalului din Cugir, despre faptul că, în jurul orei 16.15, la această unitate medicală a fost adusă o persoană care după circa 20 de minute, în care au fost efectuate manevre de resuscitare, a decedat.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, marţi după amiaza, G.S., de 73 de ani, din Cugir, în timp ce se deplasa împreună cu cumnatul său pe o stradă din zona stadionului din Cugir, au trecut pe lângă B.I., din Cugir, care conducea de căpăstru un cal. Cei trei bărbaţi s-au salutat, moment în care calul s-a speriat şi l-a lovit cu copitele picioarelor din spate pe G. S.

Poliţia Oraşului Cugir continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ghionea_Emanuel_Constantin

    duminică, 23.12.2012 at 01:44

    Ghionea Stefan … DUMNEZEU SA-L IERTE !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax