Connect with us
Publicitate

CUGIR

Bărbat din Cugir, reținut de Poliție. A furat un telefon mobil în valoare de 1.000 de lei, dintr-un local din oraș

Publicat

Un bărbat de 34 de ani din Cugir a fost reținut joi de polițiști, fiind bănuit că i-a furat telefonul mobil unui angajat, într-un local din oraș.

Potrivit IPJ Alba, joi, 15 februarie 2024, polițiștii din Cugir au identificat un bărbat de 34 de ani, din Cugir, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă sesizată poliției la data de 14 februarie.

În sarcina acestuia, s-a reținut faptul că, la data de 14 februarie, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla în incinta unui local public din oraș, ar fi profitat de neatenția unui angajat și i-ar fi sustras telefonul mobil, în valoare de 1.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de bărbat au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de vineri, 16 februarie 2024, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

„Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax