Connect with us
Publicitate

Uncategorized

UPDATE: Bărbat din Cugir, reţinut pentru furtul a două telefoane mobile dintr-un magazin

Publicat

Un bărbat de 37 de ani, din Cugir, a fost reţinut duminică, după ce a devenit principalul suspect de comiterea unui furt calificat, implicând două telefoane mobile.

Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată de către un agent comercial, în legătură cu faptul că, în timpul în care a lipsit din magazin, i-au fost sustrase două telefoane mobile, în valoare de 700 lei. N.T., principalul suspect al furtului, a fost descoperit la scurt timp după sesizare, pe strada George Coşbuc din Cugir şi au fost găsite asupra sa unul dintre telefoanele sustrase. Cel de-al doilea telefon a fost recuperat de poliţişti de la o persoană care cumpărase telefonul de la N.T..

Suspectul în cauză, având antecedente penale, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

UPDATE: Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia l-a prezentat pe învinuit instanţei de judecată care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiuni furt calificat, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

Foto: arhivă

Andra TOTH

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax