Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Daia Română, reținut pentru încălcarea interdicției de a se apropia de mama sa. La Blaj, o tânără ar fi fost agresată

Publicat

Polițiștii din Sebeș au reținut un bărbat, din Daia Română, care a încălcat măsurile dispuse printr-un ordin de protecție emis de instanță și s-ar fi apropiat de mama sa. Și la Blaj, poliția a fost sesizată în urma unui conflict în familie și violare de domiciliu.

Sâmbătă, polițiștii Secției 7 poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de  bărbatul de 32 de ani, care este cercetat pentru încălcarea măsurilor dispuse în ordinul de protecție.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție emis de instanța de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de mama sa, o femeie de 51 de ani, din comuna Daia Română și față de domiciliul acesteia, în seara zilei de 8 aprilie 2022, bărbatul s-ar fi apropiat de locuință.

Cercetările sunt continuate.

O tânără ar fi fost agresată la Blaj de fostul concubin

Sâmbătă, o tânără din Blaj a sesizat Poliția Municipiului Blaj cu privire la faptul că ar fi fost agresată de fostul concubin.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, tânărul, în vârstă de 24 de ani, ar fi a pătruns, fără drept, în imobilul în care locuiește fosta concubină și în urma unor discuții contradictorii ar fi agresat-o.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax