Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Deva care a furat un telefon, prins în gara din Sebeş. A fost predat poliţiştilor de la Transporturi

Publicat

furt telefon

Un bărbat din Deva care furase telefonul unei femei în gara din Sibiu a fost prins de poliţiştii din Sebeş. Primiseră informaţii că suspectul ar călători cu trenul ruta  Sibiu-Deva şi l-au imobilizat în gara din Sebeş.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de joi spre vineri, în urma unor informaţii primite de la poliţiştii de la transporturi Sibiu, cu privire la posibilitatea ca o persoană bănuită de furt să se deplaseze cu un tren care circulă pe ruta  Sibiu-Deva, poliţiştii de siguranţă publică din Sebeş au efectuat verificări în zona gării din municipiu.

A fost identificat un bărbat de 52 de ani, din municipiu Deva, care corespundea semnalmentelor transmise de colegii din Sibiu şi asupra căruia a fost găsit un telefon mobil care s-a dovedit a fi furat de la o femeie din Suceava, în timp ce aceasta se afla în gara din Sibiu.

Bărbatul a fost predat poliţiştilor Serviciului Transporturi Sibiu, pentru continuarea cercetărilor, conform competenţelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax